Om Norrbyrån

I tjugo år har redovisningsbyrån funnits, under olika namn och i olika konstellationer. Lusten att arbeta med ekonomi och människor är det som alltid drivit oss framåt. För oss är det givetvis självklart varför ett företag behöver en redovisningsbyrå – du ägnar din tid åt det du är bäst på och vi backar upp dig hela vägen. Det låter väl inte så pjåkigt?

Vi på Norrbyrån brinner för företagande och redovisning, det är enkelt – vi är ju själva företagare!

Varför välja oss?
Norrbyrån är en liten personlig byrå och det är något vi gillar. Vi har alltid dig som kund i fokus och kommer vara byrån som ser till att engagemang, tillgänglighet, kunskap och flexibilitet gör skillnad.

Rådgivning

Rådgivning för oss är så mycket mer än att ge specifika råd. Det handlar om att lyssna, samtala, strukturera, följa upp och att tillsammans med vår kunskap ge dig positiv input i ditt företagande. Vi har tid att sätta dig i fokus. Dagens teknik har effektiviserat redovisningsområdet, men tryggheten och förtroendet skapar vi bäst i det personliga mötet.

Bokslut & årsredovisning

Varje räkenskapsår avslutas med ett bokslut, kvittot på hur verksamheten gått. Vi upprättar fullständiga bokslut med bilagor och specifikationer. Vi älskar bokslut så vi kan gärna göra tolv stycken per år! Men det kanske bara är vi…

Bokföring

Bokföringen är grundbulten i allt ekonomiskt arbete. Vi ser till att det blir rätt från början och då finns det riktigt bra möjligheter att använda den ekonomiska informationen som styrverktyg. Vi arbetar hållbart med en mängd olika verktyg för att underlätta din vardag, och kanske framförallt frigöra mer tid till dig så att du får syssla med det du är bäst på.

Löneadministration

Vem älskar inte den 25:e varje månad?! Det gör även vi, inte bara för att vi själva får lön utan också för att vi gärna hjälper till att göra din. Beroende på storlek, bransch och avtal så hittar vi en lösning som passar dig. 

Betalningar & Fakturering

Vi hjälper dig att hantera både in- och utbetalningar. Tänk vad skönt – att slippa hålla koll på OCR-nummer, bankgirocentraler och förfallodagar. Det är ju så mycket roligare att ställa ut fakturor än att betala dem. Faktureringen är central för dig som företagare, och vill du inte lägga tid på att göra det själv, låter du oss göra det.

Deklaration

Beskattning är ett omfattande område. Vare sig det gäller bolagets eller din privata deklaration har vi kunskap inom detta och ser gärna till helheten när det kommer till beskattning av framförallt ägarledda bolag.

Vi på Norrbyrån

Vi är ett sammansvetsat gäng – alla med sina egenheter och intressen. På Norrbyrån är det aldrig tyst, antingen är det vi som surrar eller musik som spelas. Vi är både högljudda och lågmälda, kreativa och fyrkantiga. Vi fikar hellre ofta än sällan men framför allt är vi grymma ekonomer som vill vara en del av ditt företag.

Mikael Thurfjell

Delägare och redovisningskonsult

Johanna Wallin

Delägare och redovisningskonsult

Ny bild Lisa

Lisa Ekberg

Redovisningskonsult

Emil Lundqvist

Redovisningskonsult 

Ellinor Edefall

Redovisningskonsult

Kontakta oss

Med vår kompetens har ni en egen ekonomiavdelning. Antingen här eller ute hos er. Hör av dig till oss, det blir kul!

Norrbyrån AB
Furugatan 1
972 42 Luleå

Org.Nr: 556308-7864

Följ oss även här

Vi är fortnox BYRÅpartner

©2018 Norrbyrån AB. Alla rättigheter reserveras. Läs vår integritetspolicy.
Sidan är producerad i samarbete med Marknadsavdelningen AB.