Vi ska bli en ännu vassare redovisningsbyrå!

Vill du vara med?

Norrbyrån AB är en redovisningsbyrå med ambitionen att växa. Vi har över 20 år i branschen och lusten att arbeta med ekonomi och människor är det som alltid drivit oss framåt. Våra kunder är främst ägarledda tjänsteföretag i olika branscher.

Vi söker nu en redovisningskonsult som tillsammans med oss vill fortsätta driva Norrbyrån framåt.
Ditt intresse för ekonomi och din servicekänsla gör dig till en grym redovisningskonsult. Du trivs i en rådgivande roll och med att ge snabb service till våra kunder, av vilka de flesta är småföretagare. Vi är en byrå som har ett avslappnat och positivt arbetsklimat där vi pushar och stöttar varandra. Vi är ambitiösa och prestigelösa. På Norrbyrån blir du synlig och betydelsefull!

Vad kommer du att göra?
Som redovisningskonsult får du möjligheten att själv ansvara för dina egna kunder inom ett flertal branscher. Du kommer självständigt leda redovisningsarbetet för dina kunder och ansvara för kontakten med dem i form av rådgivning, uppföljning och rapportering, löpande redovisningsarbete, bokslut, deklaration och löneadministration. Du är våra kunders ekonomiavdelning. Våra kunder är viktiga för oss och vi vill vara viktiga för dem.

Vem är du?
Vi tror att du har en eftergymnasial examen inom ekonomi i grunden alternativt lämplig YH-utbildning. Vi vill att du har några års erfarenhet av ekonomiskt arbete samt trivs att arbeta med externa kunder. Har du arbetat på byrå tidigare är det helt klart ett plus. Vi tror att du har ett genuint intresse av att jobba på en liten byrå med alla fördelar som det medför. Vi tror att du är driven, strukturerad och effektiv. Din bakgrund är viktig men din framtid är viktigare.

Som person har du förmågan att skapa förtroende hos kunder och bygga långsiktiga relationer, både med kunderna men också med oss. Du är stabil och ansvarstagande. Du har en känsla för affärer samtidigt som du vårdar ditt nätverk och dina relationer.

Vi arbetar främst i Visma och Fortnox så erfarenhet inom dessa anses vara meriterande.

Ort:
Luleå

Omfattning:
Heltid eller enligt överenskommelse.

Mer information om tjänsten:
Kontakta gärna Johanna Wallin på
johanna.wallin@norrbyran.se eller 070-332 22 74

Sista ansökningsdatum: 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!